Bezorging / Vezending

De meeste orders worden geleverd door POST NL . Als uw order wordt verzonden, krijgt u hier automatisch een mailtje over. Hierin kunt u de track & trace code vinden, waarmee u het pakket op internet kunt 'volgen'. Zo weet u precies wanneer u het pakketje kunt verwachten. In de meeste gevallen is dit de eerstvolgende werkdag nadat u de verzendbevestiging heeft ontvangen.

Verzendkosten: Alle bestellingen in Nederland / Spanje € 6,50 en in Europa € 13,50

Klanten die in Spanje wonen worden uitgeleverd via onze Collega  Installatie Service Costa Blanca , In Guardamar del Segura, Alicante  

Betaalmethode In Smart Home Alarm kan er op diverse manieren worden betaald: Bank overschrijving, iDeal, bankkaart, Bitcoin, Kredietkaart.

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen.

U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Voor een iDeal-betaling betaalt u dus geen extra kosten. De betaling wordt direct goedgekeurd en de producten worden (indien voorradig) direct verzonden. In dat geval geldt dus: "Op werkdagen voor 17:00 u besteld, morgen in huis!"

Creditkaarten

Vul je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code (deze staat vaak op de achterkant van de creditcard) en eventueel een extra wachtwoord in. Wij versturen de gegevens naar de creditcardmaatschappij. Retourneer je (een deel van) je bestelling, dan wordt het tegoed binnen zes weken op je creditcard teruggestort.

Vooruitbetaling

Het is ook mogelijk om het totaalbedrag via een bankoverschrijving over te maken. Dit kan via een schriftelijke overschrijving, maar ook via internetbankieren. De betalingsgegevens treft u aan in de e-mail die u van ons ontvangt na uw bestelling. Nadat uw betaling bij Smart Home Alarm bijgeschreven, wordt uw bestelling, indien voorradig, direct verstuurd. De producten die niet voorradig zijn, worden dan meteen besteld.

Hou er rekening mee dat uw betaling 1-3 dagen onderweg kan zijn, afhankelijk van welke bank u heeft.