Draadloze waterdichte fotoelektrisch sirene, voor binnen en buiten.

€ 97,00
Inclusief belasting Levertijd: 1 tot 3 weken

De outdoor draadloze sirene keurt 8 bit MCU technologie.

Ingebouwde twee bekabelde zones, alarm licht en statuslampje, evenals hoge decibel zoemer, toont stem en een lichte vermelding voor de status van de arm/ontwapenen/alarm.

Aantal
Op voorraad

De outdoor draadloze sirene keurt 8 bit MCU technologie.

Ingebouwde twee bekabelde zones, alarm licht en statuslampje, evenals hoge decibel zoemer, toont stem en een lichte vermelding voor de status van de arm/ontwapenen/alarm. Ofwel via draadloze transmissie en draadloos alarm host ondersteuning van het gebruik om het gebruik te steunen via de kabel transmissie en engineering netwerk alarm meester, maar ook als een site alarm host. Op grote schaal gebruikt in banken, winkels en villa's en andere plaatsen, kunt werken met alarm host, niet alleen vragen Host arm / ontwapenen staat, wanneer er alarm hoge decibel geluid output is en licht knipperen, wanneer de trigger signaal zal indringer vluchtte de scène, versterking alarm afschrikking en verbetering van het milieu om te voorkomen dat beveiligingssysteem. Wanneer de draadloze sirene werkt met draadloos alarm host door draadloze transmissie, alarm host kan het invoeren van de draadloze sirene adres of rechtstreeks met de draadloze sirene leren. Draadloze sirene knoeien AC informatie, alarm, batterij spanning informatie via draadloze signaaloverdracht tot de host van het alarm, vervolgens alarm host en via SMS, center, stem in kennis te stellen van het overeenkomstige alarm van de gebruiker om te verwerken. Draadloze sirene kan ook aangeven alarm host arm / ontwapenen status.

Draadloze sirene werk met engineering alarm netwerkhost via bedrade, draadloze sirene kunt transactiestatus alarm host arm/ontwapenen van real-time. Deze draadloze sirene kan ook worden gebruikt als een onafhankelijke alarm gastheer, volgens verschillende behoeften, klanten kunnen toevoegen bijbehorende afstandsbediening en detectoren en leren deze draadloze accessoires met draadloze sirene. Voornaamste kenmerken

● Indicator licht en stem wanneer alarm host arm/ontwapenen.

● Draadloze en bekabelde, twee werkmodel zijn optioneel.

● Humanized ontwerp, elegante verschijning.

● Hoge alarmgeluid, knipperende lichten, een sterke afschrikmiddel.

● De stem en de tijd van alarm kunnen instellen.

● Draadloze sirene kunt leren 8 remote controller en 32 Draadloze PIR detector.

● Bouwstijl-in 1.2Ah 12 loodaccu, standby-tijd bedraagt 8 uur.

● Draadloze sirene build-in 2 NC bedrade zone, zone 1 is 24 uur zone, zone 2 inbraak zone is.

● Twee type leren methode, kan leren door draadloze code, ook kan directe input draadloze sirene adrescode op alarm host.

● Draadloze sirene knoeien alarm, AC informatie, informatie transmissie van de spanning van de batterij naar de alarm-host, dan alarm host de gebruikers op de hoogte. Technische Parameter

HY-6107w
6 Items